Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 170 grader. Kør mandlerne til mel i en foodprocessor og bland dem med hvedemel.
  2. Del æggene og pisk blommerne sammen med sukker til en meget tyk creme – ca. 5 min. med en håndmikser.
  3. Vend mandler og mel i dejen sammen med fintrevet appelsinskal, 3/4 dl appelsinsaft og kanel.
  4. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen.
  5. Fyld den i en springform (20 cm) smurt med smør og drysset med mel.
  6. Sæt formen midt i ovnen ca. 40 min. Tjek med en tandstikker, om kagen er gennembagt.
  7. Stil den til afkøling i formen ca. 15 min. Løsn kanten med en skarp kniv og tag kagen ud af formen.
  8. Pisk piskefløde, cremefraiche og flormelis til skum og smag til med fintrevet appelsinskal og 2-3 spsk appelsinsaft.
  9. Servér kagen med cremen. Pynt evt. med citronmelisse eller lidt revet appelsinskal
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri