Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
En sprød mandelmarengs med friske jordbær liver op på ethvert kaffebord. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 45-60 min. Ikke fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Marengs:
  2. Pisk æggehviderne meget stive og pisk derefter sukkeret i lidt ad gangen. Pisk, til marengsmassen er meget stiv. Smut og hak mandlerne.
  3. Aftegn en cirkel på bagepapir (22 cm i diam.).
  4. Fordél ca. halvdelen af marengsmassen herpå med en ske og drys med mandlerne.
  5. Sprøjt en ring omkring og sæt herefter små marengstoppe på kanten.
  6. Bag bundene i 45-60 min. ved 125-130 grader.
  7. Fyld:
  8. Skyl evt. bærrene. Lad dem dryppe godt af, før de drysses med det meste af sukkeret. Rør om.
  9. Pisk fløden og pisk resten af sukkeret i.
  10. Lige inden serveringen kommes jordbærrene i, og der toppes op med flødeskum.
Tips!
Vaniljeis er også populært fyld. Kom skiver eller kugler af is på marengsbunden sammen med jordbær – med eller uden flødeskum.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge