Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Findel smørret i melet og bland sukker i. Tilsæt æggeblommen og saml dejen.
  2. Lad dejen hvile køligt en halv times tid.
  3. Hak 2 /3 af de smuttede mandler fint, del resten i halve.
  4. Rør smør og flormelis sammen og rør de finthakkede mandler i sammen med ægget.
  5. Rul dejen ud til en rund plade og beklæd en smurt tærteform hermed – gerne en tærteform med løs bund.
  6. Kom mandelmassen i og fordel resten af de flækkede mandler over.
  7. Bag tærten ved 180 grader i 25-30 min. Lad den svale.
  8. Tærten kan dekoreres med et flormelishjerte og evt. cocktailbær vendt i perlesukker.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri