Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Lav chokolade-trøffelmasse.
  2. Smelt hvid chokolade ved lav temperatur.
  3. Rør i chokoladen, til den er cremet.
  4. Del marcipanen i 10 stykker, flad dem lidt ud og sæt en klat trøffelmasse på hver. Fold marcipanen rundt om og tril til kugler.
  5. Dyp kuglerne i hvid chokolade, tag dem op med to gafler og sæt dem på bagepapir.
  6. Drys med birkes, og lad chokoladen størkne ca. 1 time.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge