Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Den skønne is med marcipan kræver ikke en avanceret ismaskine - servér den med sæsonens friske kirsebær, eller lidt syltet frugt, hvis det er vinter.
Marcipanis med kirsebær
6-8 personer
Arbejdstid: 20 min.
Indfrysningstid: ca. 2 timer
Kræver ikke ismaskine
100 g sukker
et lille drys fint salt
Tilbehør: friske kirsebær og mynte
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommer med sukker, til det er helt skummende. Tilsæt citronskal og -saft og salt sammen med marcipanen.
  2. Vend flødeskum i og fyld massen i en brødform beklædt med husholdningsfilm. Frys i et par timer, til isen er fast. Servér med kirsebær og pynt med mynte.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri