Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Ælt marcipanen sammen med fintrevet citronskal og lakridspulver. Tril den til en pølse, del den i 10 lige store stykker og form dem til kugler. Stil dem koldt.
  2. Hak den hvide chokolade groft og smelt den i en skål over vandbad.
  3. Dyp kuglerne i hvid chokolade, lad dem dryppe af og læg dem på et stykke bagepapir. Drys med lakridspulver og stil dem til afkøling et tørt og køligt sted – dog ikke i køleskabet.
Tips!
Erstat evt. citronskal med appelsinskal.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge