Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Dette må næsten være julens nemmeste konfekt. Lækkert, ligetil og skønt i smagen.
Sådan gør du:
  1. 250 g marcipan og de hakkede, ristede pistacienødder blandes sammen og lægges i en plasticpose, som lukkes tæt.
  2. Stød safrantrådene i en morter og ælt dem med 250 g marcipan, som ligeledes lægges i en plasticpose, der lukkes tæt.
  3. Det samme gælder den sidste rest marcipan, der æltes med kakao.
  4. De tre slags marcipan rulles ud til ca. 0,6 cm’s tykkelse. Læg marcipanen mellem 2 stykker husholdningsfilm eller bagepapir, når du ruller den ud, så kan du lettere flytte rundt på den.
  5. De 3 stykker marcipan lægges oven på hinanden og skæres ud i ruder eller aflange stykker.
  6. Marcipansnitterne bør laves, lige inden de skal spises, da de hurtigt bliver tørre.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusman/Opskrifter: Vibeke Lehn & Pia Buusman
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge