Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Lav en skøn smørbagt tærte med marcipan og frugtsalat
Sådan gør du:
  1. Bland de tørre ingredienser i en foodprocessor og hak det kolde smør i. Saml hurtigt dejen med koldt vand og sæt den i køleskab 1 times tid. Vask ikke foodprocessoren – den skal også bruges til fyldet.Tænd ovnen på 220 grader. Rul dejen ud og læg den i en tærteform (24-26 cm). Prik den med en gaffel, læg et stykke bagepapir på dejen og fyld op med tørrede bønner el. lign., så dejen ikke „skrider” under bagningen. Bag den 10 min. Fjern bagepapir og bønner og bag tærtebunden yderligere 8 min. Tag den ud af ovnen og skru ned til 150 grader.
  2. Fyld: Bland marcipan med fløde, citronskal og æggehvider. Hæld massen i en tærteformen og bag ca. 30 min. ved 175 grader, til fyldet er stivnet.
  3. Frugtsalat: Bland stykker af melon og nektariner med blåbær og servér frugtsalaten til den friskbagte marcipantærte.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri