Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Let og sprød marengs med pærer og hakket chokolade på toppen.
Marengs med pære og chokolade
4-6 personer
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 45 min.
Ikke fryse-egnede
175 g flormelis
Fyld:
evt. lidt flormelis
Sådan gør du:
  1. Pisk æggehviderne stive med citronsaft og flormelis, til det er stift og sejt. Sæt 4-6 store marengs på to stykker bagepapir. Bag dem sprøde ved 90-100 grader i ca. 45 min.
  2. Afkøles på en bagerist. Hold kagerne helt tørre, evt. i en kagedåse. Anret med flødeskum (evt. smagt til med flormelis) og stykker af frisk pære og drys med chokolade.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri