Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Servér en sprød marengskage med sødt og syrligt mynteskum og rabarbar på toppen. Nyd den til en kop kaffe eller et glas sød dessertvin.
Sådan gør du:
  1. Marengsbund:
  2. Kog vand og 125 g sukker, til temperaturen er 120 grader (benyt termometer), eller til der dannes seje bobler. Pisk æggehviderne stive med 50 g sukker og citronsaft. Hæld den varme sukkerlage i og pisk for fuld kraft, til skummet er koldt.
  3. Tegn en cirkel (24 cm i diameter) på bagepapir med blyant. Smør dejen på bagsiden af papiret og bag den ca. 1 time ved 100 grader. Lad marengsbunden afkøle på en bagerist.
  4. Fyld:
  5. Skær bladene af rabarberne. Skyl rabarberstilkene og skær dem ud i små tern eller stykker. Kog sukker og vand til sukkerlage og vend rabarberne i.
  6. Bring i kog, sluk straks og lad rabarberne trække i lagen – de må gerne have bid. Afkøl rabarberne.
  7. Mynteskum:
  8. Smag flødeskum til med flormelis, citronsaft og mynte. Fordél det på marengsbunden lige før servering.
  9. Kom afdryppede rabarberstykker på toppen.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri