Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 100 grader varmluft.
  2. Pisk æggehviderne stive og pisk halvdelen af sukkeret i. Pisk citronsaft i og vend så forsigtigt resten af sukkeret i.
  3. Tegn 4 cirkler (20-22 cm i diameter) på bagepapir og smør marengsen ud til bunde (efter tegningerne) med en palet.
  4. Sæt bundene i ovnen i ca. 1½ time – til de er lette og tørre og slipper papiret.
  5. Sluk for ovnen og lad bundene afkøle i ovnen med lågen åben.
  6. Flæk vaniljestangen og skrab marven ud. Bland mælk og vanilje i en gryde og giv det et opkog.
  7. Pisk æggeblommer godt sammen med sukker og majsstivelse og pisk den varme mælk i.
  8. Hæld det tilbage i gryden og kog det igennem under omrøring. Hæld cremen i en skål og lad den blive kold.
  9. Pisk fløden til let skum og pisk den i vaniljecremen. Læg marengsbundene sammen med flødecreme og hindbær.
  10. Pynt den øverste bund med sigtet flormelis, bær og citronmelisse. Servér straks.
Tips!
Marengsbunde kan opbevares i en kagedåse, og cremen kan opbevares i køleskab. Så er det nemt at lægge kagen sammen kort tid før servering.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusman/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri