Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
 1. Marengsbunde:
  Pisk æggehviderne med citronsaft og flormelis i ca. 5 min. med en håndmikser, til det er skummende. Tegn 2 cirkler med en diameter på 24 cm på bagsiden af bagepapir. Vend bagepapiret og fordel dejen i et jævnt lag i de to cirkler. Bag bundene 1 time i en 100 grader varm ovn. Lad marengsbundene køle af et tørt sted, så de bevarer deres sprødhed.
 2. Hvid chokoladecreme:
  Kog vand i en gryde og sluk. Sæt en skål med stykker af chokolade over vandet, og lad chokoladen smelte ved eftervarmen.
 3. Pisk cremefraiche 38 % og piskefløde med vaniljekorn, limeskal og citronskal til let flødeskumsagtig konsistens.
 4. Vend den smeltede chokolade i skummet med en dejskraber. Fordel cremen på den ene marengsbund og læg den anden ovenpå. Stil kagen køligt et par timer og lad cremen stivne.
 5. Påskeæg:
  Ælt marcipanen med citronsaften. Form 12 æg. Smelt stykker af chokolade i en skål over vandbad og rør, til chokoladen er tyktflydende.
 6. Glasur:
  Rør flormelis med limesaften. Sæt 12 skefulde på kagen, og sæt citronmelisse og et påskeæg i hver klat glasur. Pynt påskeæggene med strimler af citronskal (julienne).
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri