Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 1 time Hviletid: ca. 2 timer Ikke fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Bunde: Pisk æggehviderne stive med en skefuld sukker og tilsæt citronsaft. Når de er stive, drysses resten af sukkeret i lidt efter lidt, og der piskes et par min.
  2. Tegn 3 cirkler hver med en diameter på 18-20 cm på bagsiden af bagepapiret. Vend papiret og fordel marengsdejen på bagepapir inden for cirklerne.
  3. Bag bundene sprøde i en 90 grader varm ovn ca. 1 time. Lad dem køle af på bagerist. Træk bagepapiret af – fugt det forsigtigt med lidt vand på bagsiden, så er det lettere at få af.
  4. Kaffesmørcreme: Pisk smør og flormelis skummende. Tilsæt gradvis æggeblommer. Rør kaffe i cremen lidt ad gangen. Kom cremen i en sprøjtepose med en stjernespids.
  5. Fordel på de 3 marengsbunde og læg dem sammen. Lad smørcremen stivne et køligt sted. Drys kakao igennem en si hen over kagen.
Tips!
Marengslagkage med kaffesmør er en raffineret sprød lagkage, der er velegnet til eftermiddagskaffe eller dessert.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge