Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland 1 spsk vand, 2 spsk sojasauce, 1/2 fed knust hvidløg og 1/2 spsk friskrevet ingefær til marinade.
  2. Hæld marinaden over 1 pakke kyllingebrystfilet (ca. 260 g) og lad kødet trække med marinaden mindst 4 timer i køleskab. Vend kyllingefileterne et par gange undervejs.
  3. Brun kyllingefileterne i 2 tsk flydende fedtstof. Hæld siet marinade og 2 dl hønsebouillon ved. Lad retten simre ca. 20 min.
  4. Snit imens 2 stilke blegselleri (ca. 75 g) fint. Skræl 1-2 gulerødder (ca. 100 g) og riv dem groft. Del 1/2 broccoli (ca. 250 g) i små buketter. Kasser stokkene eller brug dem til suppe.
  5. Tilsæt grønsagerne til kødet og lad retten simre yderligere 5 min. til alt er mørt. Smag til med salt og peber.
  6. Giv løse ris til. Retten er til 2 personer.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra 'God mad – til små gryder' udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri