Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Lav en marinade af 2 dl hvidvin, 1 tsk tørret dild, salt og peber.
  2. Hæld marinaden over 1 skinkemignon (ca. 450 g), stil den i køleskabet, og lad den trække i 12-24 timer. Vend kødet et par gange. Tag kødet op af marinaden og tør det.
  3. Brun det hurtigt på alle sider i 1 tsk flydende fedtstof. Krydr med salt og peber og hæld marinaden og 1 dl vand ved.
  4. Lad kødet simre i ca. 20 min. under låg.
  5. Vend kødet, når halvdelen af stegetiden er gået.
  6. Tag kødet op, pak det i stanniol, og lad det hvile i 15 min.
  7. Servér kødet med vilde ris, grillede tomater og dampede asparges.
  8. Damp aspargesene i marinade og sky fra kødet – det giver en dejlig smag.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra „God Mad – til små gryder” udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge