Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i stænger eller store tern og marinér dem med olie, citronsaft, mynte, hvidløg, salt og peber 15-20 min. Steg dem på en varm grill eller grillpande 10-12 min.
  2. Rør bulgur sammen med 1 tsk salt og hæld kogende vand over. Lad det trække under låg min. 10 min. og lad det afkøle. Pisk citronsaft sammen med olivenolie, salt og peber og vend i bulguren. Tilsæt tomaterne skåret i mindre stykker og servér til kødet sammen med tzatziki.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri