Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Medaljer med rabarbercreme
6 stk
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnede (opbevar bundene i en kagedåse)
100 g smør
150 g mel
1⁄2 æg
Glasur:
Fyld:
Sådan gør du:
  1. Smuldr smør, mel og florsukker. Brug evt. en foodprocessor. Pisk ægget og brug det til at samle dejen. Læg den herefter i køleskabet i mindst en time.
  2. Rul dejen ud i 2-3 mm’s tykkelse, stik 12 kager ud med en rund udstikker (7-8 cm i diameter) eller brug et stort glas.
  3. Bag kagerne på bagepapir i en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter, til de er let lysebrune.
  4. Rør florsukkeret og vandet sammen og smør glasuren på den ene halvdel af kagerne. Bland flødeskummet med rabarberstykker og læg på den anden halvdel af kagerne. Læg kagerne sammen og servér.
  5. Rabarberkompot:
    Fjern først bladene og lidt af foden på stilkene. Skyl dem. Skær 250 g (renset vægt) ud i små tern. Kog 50 g sukker og 1 dl vand sammen til en sukkerlage. Vend rabarberne i. Sluk straks, og lad rabarberne trække i lagen. Afkøl herefter rabarberne.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri