Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Mexicansk farsbrød med avocadosalat
(4 personer)
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 25 min.
Farsbrødene er fryse-egnede
Ingredienser:
1 tsk salt
1 æg
Avocadosalat:
1-2 spsk limesaft
1-2 spsk olivenolie
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Ælt kødet sammen med salt og rør de øvrige ingredienser i – dog kun halvdelen af tacosovsen.
  2. Form farsen til 4 små farsbrød og læg dem i en bradepande med bagepapir. Fordel resten af sovsen over dem og bag dem i ovnen i ca. 25 min.
  3. Avocadosalat: Skær avocadokødet i skiver eller tern. Vend det sammen med cherrytomater, majskerner, fintsnittet rødløg, chili, limesaft og olivenolie.
  4. Krydr med salt og drys med friske korianderblade. Anret det på de lune tortillaer.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri