Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sandwich og wraps
En eksotisk, velkrydret variation over de elskede frikadeller. Vi serverer i tortillaer og med salat.
Mexicanske frikadeller
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
½ tsk groft salt
½ lille løg (revet)
1 lille æg
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Rør kødet med salt og tilsæt løg og hvidløg. Rør majsmel og æg i farsen og tilsæt krydderier. Rør friskhakkede korianderblade i farsen og form den til runde kødboller.
  2. Steg dem på en pande med olie, mens de vendes, så alle sider bliver stegt - i alt ca. 10 min.
  3. Servér med kogte ris eller varme tortillaer, tacosovs og salat
Tips!
Mexicanske frikadeller er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge