Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Supper
Få varmen med en god mexicansk suppe med masser af lækkert fyld og tilbehør.
Mexikansk suppe med kødboller og quesadillas
4 personer
Arbejdstid: 45 min.
Koge-/stegetid: 40 min.
Suppe:
3 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
2 tsk. oregano
2-3 tsk. lime- eller
Kødboller:
½ tsk. groft salt
1 spsk. olivenolie
Quesadillas:
100 g revet ost
Sådan gør du:
  1. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Rens chilien, og hak den fint. Tag ca. ⅓ af løg, hvidløg og chili fra til farsen.
  2. Sautér løg, hvidløg og chili i en gryde med olie i 3-5 min. Tilsæt tomater, bouillon og krydderier, og lad suppen simre i mindst 15 min.
  3. Kødboller:
  4. Rør kødet med salt, og tilsæt løg, hvidløg og chili. Rør majsmel og æg i farsen, og tilsæt spidskommen og 2 spsk. hakkede korianderblade. Form farsen til små, runde kødboller, og brun dem på en varm pande med olie.
  5. Læg kødbollerne i suppen, tilsæt de frosne majskerner, og lad suppen simre i 8-10 min. Smag til med citrussaft, salt og peber, og servér i dybe tallerkner med quesadillas.
  6. Quesadillas:
  7. Smør tortillaer med pesto, og drys med ost. Fold dem sammen, og steg dem på en varm pande eller i en toastmaskine, til de er gyldne og sprøde, og osten er smeltet. Skær dem i snitter.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri