Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Krydr kødet med salt og peber.
  2. Varm olie og smør op på en pande, til smørret er gyldent og afbruset. Brun bøfferne på begge sider ved god varme. Steg bøfferne færdig ved jævn varme i 3-4 min. på hver side. Skær kødet i tynde skiver.
  3. Kog bønnerne i 5 min. i letsaltet vand. Kom dem i en sigte, og overbrus med koldt vand. Afdryp.
  4. Snit forårsløgene, og skær tomaterne i halve. Skær radiserne i skiver. Skyl salaten grundigt, og afdryp den.
  5. Fordél salaten i bunden af et fad. Fordél tomater, forårsløg, radiser og bønner over. Læg kødet herover.
  6. Pisk dressingen sammen, og dryp den over salaten.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Leigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge