Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Svits først løg og hvidløgsfed i smør og olie i en tykbundet gryde.
  2. Kom så kødet i og del det let med en grydeske. Lad det svitse, til det har skiftet farve.
  3. Kom bladselleri og gulerødder i og tilsæt de flåede tomater samt tomatpuré.
  4. Hæld bouillonen ved og krydr godt med salt og peber. Lad retten koge videre i ca. 10 min.
  5. Smag til og jævn evt. med lidt mel udrørt i kold bouillon eller vand.
  6. Løse ris, som her er tilsat røde peberkorn, kan serveres til, men kartoffelmos smager også godt til retten.
Tips!
Millionbøf med grønsager er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Hanne Bloch

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri