Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udsten blommerne og skær dem i både.
  2. Vend dem sammen med sukker og stødt kanel i en gryde.
  3. Varm dem igennem under omrøring, til sukkeret er smeltet og blommerne møre.
  4. Hæld dem i en skål til afkøling.
  5. Pisk æggeblommerne tykke og hvide med sukker og vaniljemarv.
  6. Pisk cremefraichen til en tyk creme og vend den sammen med æggeblommecremen.
  7. Anret blommekompotten i små glas med knuste makroner (dryp dem evt. med lidt hedvin) og top op med vaniljecremen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri