Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Mini-cheesecake med kirsebær
(12 stk.)
Arbejdstid: 30 min.
Koge/bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 spsk sukker
Creme:
200 g flødeost
75 g sukker
Frugt:
½ dl vand
50 g sukker
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 160 grader og tag flødeost, cremefraiche og æg ud af køleskabet. Læg papirforme i en muffinform med 12 huller.
  2. Bland knuste kiks med sukker, kanel og smør og pres det ud i bunden af hullerne. Brug f.eks. bunden af et kraftigt glas til at presse kiksebunden jævn. Sæt formen i ovnen 10 min.
  3. Rør flødeosten jævn og rør cremefraiche og sukker i. Rør æggene i ét ad gangen og tilsæt vanilje.
  4. Fordel cremen i hullerne og sæt formen tilbage i ovnen i 15-20 min. – til cremen akkurat er stivnet. Stil formen på en rist og lad kagerne afkøle mindst 20 min., før de tages ud af formen og afkøles helt.
  5. Udsten kirsebærrene, skær dem i halve og læg dem i en gryde med 1 tsk fintrevet citronskal og 2 tsk citronsaft. Tilsæt vand, sukker og majsstivelse og kog det igennem under omrøring, til det bliver tykt og jævnt – ca. 3 min.
  6. Hæld det i en skål til afkøling. Pynt kagerne med kirsebærsovsen og stil dem koldt.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge