Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
En sprød kiksebund, et lag vaniljecreme og en syrlig brombærtopping – uhmmm.
Mini-cheesecakes med brombær
(12 stk.)
Arbejdstid: 30 min.
Koge/bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
Bund:
1 spsk sukker
Creme:
75 g sukker
Topping:
250 g brombær
½ dl vand
50 g sukker
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 160 grader og tag flødeost, cremefraiche og æg ud af køleskabet. Læg papirforme i en muffinform med 12 huller.
  2. Bland knuste kiks eller kager med sukker, smør og evt. krydderier og fordel det i bunden af papirformene. Pres kiksebunden sammen – brug f.eks. bunden af et kraftigt glas. Sæt muffinformen i ovnen i 10 min.
  3. Rør flødeosten jævn og rør cremefraiche og sukker i. Rør æggene i et ad gangen og tilsæt vanilje. Fordel cremen i papirformene og sæt kagerne tilbage i ovnen i 15-20 min. – til cremen akkurat er stivnet. Stil formen på en rist og lad kagerne afkøle min. 20 min., før de tages ud af formen og afkøler helt.
  4. Skyl brombærrene, og skær meget store bær i halve. Læg dem i en gryde med 1 tsk fintrevet citronskal og 2 tsk citronsaft. Tilsæt vand, sukker og majsstivelse og kog det igennem under omrøring, til det bliver tykt og blankt – det tager ca. 3 min. Hæld sovsen i en skål til afkøling.
  5. Pynt kagerne med brombærsovsen og stil dem koldt.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri