Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Mini-pigeontærter
12 stk.
Arbejdstid: 30 min.
Koge/bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
150 g sukker
50 g smør
Tilbehør: flødeskum eller cremefraiche
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Smelt sukker til gylden karamel i en gryde og fordel det i de 12 huller i en muffinform. Læg en smørklat i hver.
  2. Skræl pigeonerne og udhul kernehusene fra blomstenden, så stilken bibeholdes. Fyld pigeonerne med hakkede valnødder og læg dem i formen med stilken nedad.
  3. Del butterdejen i 12 kvadrater, læg et stykke over hver pigeon og prop dejen ned kanten rundt. Sæt formen på en bageplade med bagepapir og sæt den i ovnen 20- 25 min., til karamellen koger og dejen er gylden.
  4. Læg en bageplade med bagepapir over formen og vend rundt, så tærterne ligger på bagepapiret. Server tærterne lune med flødeskum eller cremefraiche.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri