Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør kødet sejt med salt.
  2. Rør æg, mel og mælk i, og rør farsen smidig.
  3. Tilsæt hakket løvstikke og peber.
  4. Varm en pande med smør og olie.
  5. Form ca. 20 små frikadeller og steg dem gyldne på begge sider ved jævn varme, i alt ca. 15 min., til de er gennemstegte.
  6. Snit kålen og bland den sammen med olie og citronsaft eller eddike og krydr med salt og peber.
  7. Kom en skefuld kålsalat med løvstikke på en tyk skive agurk.
  8. Sæt en lille frikadelle på en tandstikker, og sæt den i agurkeskiven.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri