Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Minikager
Arbejdstid:
Bagetid:
Pynt: ca. 75 g smeltet hvid chokolade, kokosdrys og kandiserede roser eller violer.
Sådan gør du:
  1. Smelt smør, chokolade og sukker sammen. Pisk æggene i.
  2. Bland bagepulver i melet og rør det forsigtigt i sammen med mælken.
  3. Fordel dejen i små papirsforme og bag kagerne ved 180 grader i ca. 10 min.
  4. Fordel smeltet chokolade på kagerne, når de er kolde, og drys med kokos og/eller chokolade og kandiserede roser.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri