Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kalorielet
Lækre små godbidder med marcipan - få Vægtkonsulenternes opskrift på minimarcipanbrød her:
Sådan gør du:
  1. Skold og smut mandlerne. Rist dem et par minutter på en tør pande, til de begynder at tage farve.
  2. Kør mandler og dadler i en minihakker til marcipanmasse. Justér eventuelt med lidt vand, hvis massen skal være blødere.
  3. Rør 1 spsk af marcipanmassen med hindbærmarmelade og 1 tsk frysetørret hindbær.
  4. Tryk resten af marcipanmassen ud til et rektangel. Læg hindbærmassen ovenpå og skær små brød ud.
  5. Smelt chokoladen og overtræk marcipanbrødene. Drys frysetørret hindbær på, før chokoladen er helt stivnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Vægtkonsulenterne fra bogen 'Jul uden sul'
Foto: Inge Skovdal
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri