Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekagerDiabeteskost
Lækre minipizzaer med skønt fyld - brug dem i madpakken, i picnickurven og som et sundere alternativ til snacks. Opskriften er fra bogen ”Godt brød – sundt og sødt” udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Minipizza
20 stk.
Sådan gør du:
  1. Dej:
    Lun 3½ dl vand og rør ½ pk gær ud i det. Tilsæt 2 tsk olivenolie, 1 tsk salt, 150 g grahamsmel og ca. 350 g hvedemel. Hold lidt af hvedemelet tilbage og ælt dejen godt igennem. Dæk den til og lad den hæve et lunt sted i ca. 45 min.
  2. Tomatsovs
    Pil og hak et lille løg fint. Skræl en gulerod og riv den fint, og pres et fed hvidløg. Hæld 1 tsk olie i en gryde og varm den let op. Tilsæt grønsagerne og svits dem let. Tilsæt 1 ds flåede, hakkede tomater (ca. 400 g) og 2 tsk tørret oregano. Lad sovsen småkoge i ca. 20 min. uden låg. Afkøl den let og smag til med salt og peber.
  3. Fyld:
    Skær 150 g pastrami i skiver, og skær ligelides 5 cherrytomater i skiver. Skær en lille grøn peberfrugt i tern. Slå dejen ned og del den i 20 stykker, der trilles til boller. Rul hver bolle ud til små pizzabunde og fordel tomatsovs og fyld herpå. Drys med 100 g revet ost (maks. 17% fedt) og tørret oregano.
  4. Bag pizzaerne ved 200 grader i ca. 15 min. på midterste ovnrille og lad dem køle af på en bagerist. Smager godt både varme og kolde.
Velbekomme!
Foto: Diabetesforeningen/Opskrift: Diabetesforeningen
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge