Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
De små lækre desserter med syltede kirsebær tager ingen tid at lave, men smager ikke desto mindre himmelsk!
Sådan gør du:
  1. Pisk flødeost lind med flormelis, vanilje og fintrevet citrusskal. Pisk cremefraiche i. Knus kiks eller kager groft.
  2. Fordel de syltede kirsebær i 4 dessertglas og læg cremen over frugten. Drys med de knuste kager/kiks og server straks.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge