Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Krydr kødet med salt og peber. Læg baconskiverne oven på kødet og bind kødsnor omkring. Læg kødet i et ovnfast fad på en bund af skalotteløg, pastinakker, enebær, laurbærblade og rosmarin. Hæld vand eller bouillion i fadet, så det står ca. 1/3 op ad siderne på kødet. Sæt fadet i ovnen i ca. 1 time ved 175 grader.
  2. Sovs: Rør smør og mel sammen til en smørbolle. Hæld urter og stegesky fra fadet i en blender og kør til ensartet konsistens. Hæld det i en gryde med fløde, læg smørbollen i og kog forsigtigt op. Pisk sovsen igennem med blåskimmelost. Smag den til med salt og peber.
  3. Hvis baconen på stegen ikke er brunet nok, kan det gøres under ovngrillen. Husk at tage kødsnoren af, så den ikke brænder.
  4. Skær stegen i tynde skiver og servér med kartofler, bønner, syltetøj og vildtsovs.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri