Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Mokkacreme med flødeskum
(4 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Koge/bagetid: 35 min.
Ikke fryse-egnet
1 spsk neskaffe
4 spsk sukker
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 140 grader.
  2. Varm fløden til lige under kogepunktet og rør neskaffen i. Rør æggeblommer og sukker sammen og tilsæt "kaffefløden".
  3. Tilsæt evt. likør og si cremen over i 4 ovnfaste kopper eller glas. Stil dem i en bradepande og hæld kogende vand ved.
  4. Sæt dem i ovnen, til cremen sætter sig (25-35 min. – afhængigt af koppernes facon).
  5. Tag kopperne ud af ovnen, lad dem afkøle og sæt dem i køleskab indtil servering. Servér med flødeskum og mørk chokolade eller kakao.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri