Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Flæk hver mørbrad halvt igennem og bank dem lidt fladere med håndroden. Drys dem med salt og peber.
  2. Rør fyldet sammen og læg det på den ene mørbrad. Læg den anden over og luk siderne med kødsnor eller med nåle.
  3. Gnid mørbraderne på alle sider med salt og peber. Brun dem i smør og olie i en gryde. Dæmp varmen og steg dem videre i 20 min., vend dem, når halvdelen af stegetiden er gået.
  4. Lad dem trække nogle minutter, før snor eller nåle fjernes, og mørbraden skæres i tykke skiver.
  5. Kan f.eks. serveres med krydret grønsagsblanding.
Tips!
Mørbrad med ricottafyld er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri