Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

KødKalorielet


Kalorier 486 kcal
Protein 41 g 35%
Kulhydrat 39 g 32%
Fedt 18 g 33%
Kostfibre 3 g

Denne opskrift er nem hverdagsmad, men kan også gøre det ud for gæstemad efterfulgt af en lækker dessert.
Sådan gør du:
  1. Kog risene efter anvisningen på posen. Vej 75 g af til retten og lad dem afkøle. Brun mørbraden godt i fedtstoffet og krydr med salt og peber. Steg den færdig ved lav varme i 5-10 min.
  2. Rør olie, eddike, salt og peber sammen. Tilsæt de kogte ris, rosiner og tranebær og lad det stå og trække i nogle min. Kom herefter porre, bladselleri, mandelflager og persille i.
  3. Anret mørbraden på en bund af balsamico-glace og servér den med rissalaten.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
Tips!
Bladselleri kan byttes ud med gulerødder eller rød peberfrugt.
Velbekomme!
Opskrifter: Vægtkonsulenterne
Foto: Vægtkonsulenterne
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri