Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i 2-3 cm tykke bøffer.
  2. Dup dem tørre, krydr med salt og peber og brun dem hurtigt i varmt fedtstof på begge sider på panden.
  3. Dæmp varmen og steg bøfferne 2-3 min. på hver side, til de er netop gennemstegte.
  4. Læg bøfferne på et fad. Pil løg/ene og skær det/ dem i ringe.
  5. Steg løgene bløde i fedtstoffet på panden. Hæld de færdige løg over bøfferne og servér dem lune.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann/ Opskrift af: Jutta Rømert, Hanne Bloch og Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge