Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Afpuds mørbraden for fedt og sener. Skær skiver af mørbraden og bank dem lidt flade.
  2. Steg mørbradbøfferne brune på panden i fedtstoffet og læg dem i et ovnfast fad.
  3. Skær løg og hokaido i små tern og svits dem på panden i det fedtstof, der er tilbage. Steg grønsagerne i et par minutter, til de er blevet lidt bløde.
  4. Riv lidt af skallen af appelsinen og skær resten af skrællen af. Pres saften af halvdelen af appelsinen og kom saften på grønsagerne sammen med den revne skal.
  5. Læg grønsagsblandingen på de stegte mørbradbøffer og krydr med salt og peber samt lidt spidskommen. Skær den anden halvdel af appelsinen i skiver og læg dem over retten. Stil retten i en 200° varm ovn i cirka 20 minutter.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek og Mikkel Adsbøl Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri