Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær mørbraden i bøffer på 2-3 cm. Bank dem flade med håndroden og krydr dem med salt og peber.
  2. Brun først løgene i fedtstof på panden og tag dem af.
  3. Brun derefter bøfferne på begge sider på panden. Dæmp varmen og steg dem ca. 3 minutter på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme.
  4. Kom den smuldrede ost på panden sammen med bouillon og fløde. Lad det koge sammen kort. Smag det til.
  5. Spinatblanding:
  6. Nip spinaten fri for de groveste stilke. Skyl spinaten godt. Svits forårsløg i smørret i en gryde. Kom spinaten i og svits den, til den netop er faldet sammen. Krydr med salt og peber.
  7. Kom løgene på bøfferne og server spinatblandingen til.
  8. Løse ris vil være godt som yderligere tilbehør.
Tips!
Mørbradbøffer med spinatblanding er fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge