Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og vikl en skive skinke omkring siderne af bøfferne. Brun dem i 1 min. på begge sider i smør og olie og krydr med salt og peber. Steg videre ved middelvarme i ca. 3 min. på hver side.
  2. Pasta med spinat:
    Kog fløden ind til det halve i en gryde, rør jævnligt og tilsæt citronsaft. Kog pasta som angivet på emballagen og tilsæt spinaten de sidste 2 min. af kogetiden.
  3. Lad pasta og spinat dryppe godt af og bland det med citron-flødeblandingen. Smag til med salt og peber. Servér mørbradbøfferne med pasta med spinat og citron-fløde samt citronbåde.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri