Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Lav dejen inden sengetid og sæt den i køleskabet. Næste morgen kan man liste ud i køkkenet (uden at vække mor) og bage bollerne.
Morgenboller
8 stk.
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 15 min.
Fryse-egnet
15 g gær
1 tsk salt
1 spsk sirup
ca. 400 g hvedemel
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i koldt vand og rør fuldkornshvedemel i. Tilsæt salt og sirup og de to slags mel – hold evt. lidt tilbage. Ælt dejen igennem – den skal være blød og lidt klistret. Dæk dejfadet med et låg eller plastfilm og sæt det i køleskabet natten over.
  2. Næste morgen: sæt en bradepande i bunden af ovnen og tænd på 225 grader. Tag dejen ud af køleskabet. Tag ned i dejen med en stor ske/træske og skrab den ud med en dejskraber over på en bageplade med bagepapir – som ujævne boller. Placer dem med god afstand.
  3. Sæt pladen i ovnen og kast en kop vand ned i den varme bradepande. Luk straks og bag bollerne ca. 15 min. Tag dem ud og læg dem på en bagerist.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri