Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Arbejdstid: 45 min. Bagetid: ca. 20 min. Hviletid: 2-3 timer Bundene er fryse-egnede
Sådan gør du:
  1. Bunde: Smør en springform med blødt smør og drys med sukker. Pisk æg og sukker stift og skummende, ca. 10 min., med en håndmikser. Bland mel og bagepulver.
  2. Sigt det igennem en si og vend det forsigtigt i æggemassen sammen med mysli med en dejskraber, så dejen stadig er luftig.
  3. Fordel dejen i formen og bag ca. 20 min. i en 175 grader varm ovn. Stik et træspyd eller en lille spids kniv i midten af kagen. Er der rå dej på, skal den bage videre. Afkøl på bagerist. Flæk kagen til 2 bunde.
  4. Fyld: Læg husblasbladene i blød i koldt vand. Pisk æggeblommer, mælk og sukker ved svag varme, til blandingen begynder at tykne. Tag fra varmen.
  5. Knug vandet ud af husblassen og rør den i den varme mælkeblanding, til det er smeltet. Rør forsigtigt yoghurt og appelsinskal i blandingen og vend derefter flødeskum i fromagen.
  6. Saml lagkagen: Beklæd en springform med husholdningsfilm eller brug en lagkagering. Læg en lagkagebund i og stænk med halvdelen af appelsinjuicen.
  7. Hæld yoghurtfromagen i formen, læg en lagkagebund på toppen og stænk med resten af appelsinjuicen. Sæt lagkagen i køleskabet og lad den stivne ca. 2-3 timer. Servér lagkagen afkølet med frisk frugt, f.eks. kiwi og appelsin i både. Pynt med mynte.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri