Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

De sprøde butterdejshjerter er fyldt med italiensk mozzarellaost, bløde soltørrede tomater og frisk basilikum.
Mozzarellahjerter
Ca 12 stk.
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20 min.
1 æg
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 210 grader. Udstik dejen i hjerter (eller cirkler). Læg dem på en bageplade med bagepapir og prik dem med en gaffel. Pensl med sammenpisket æg og bag dem ca. 18 min. Lad dem afkøle på en rist.
  2. Skær mozzarellaosten i tynde skiver. Skær butterdejshjerterne igennem med en kniv og læg dem sammen med fyld af mozzarella, små stykker soltørrede tomater og basilikumblade. Eller pynt dem enkeltvis – så bliver der dobbelt så mange.
  3. Servér som snack eller lille forret.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri