Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Du finder grundopskriften nederst på siden.
Muffins med valnøddeknas
(12-18 stk)
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 30 min.
Fryse-egnet
1 portion grundopskrift
Valnøddeknas:
75 g farin
50 g smør
Sådan gør du:
  1. Fordel grunddejen med små stykker frugt i 12-18 muffinsforme og sæt dem i ovnen 12-15 min.
  2. Hak valnødderne og bland dem med farin, kanel og smør til en klumpet masse.
  3. Fordel den over de halvbagte muffins og bag dem færdige som beskrevet i grundopskriften.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri