Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Muldvarpeskud
(4 personer)
Arbejdstid: 40 min.
Kogetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
3 dl vand
85 g (1 dl) sukker
50 g mandler
Creme:
3 spsk sukker
2½ dl fløde
1 stang vanilje
Pynt:
100 g chokolade
Sådan gør du:
  1. Kog sveskerne 5 min. i vand tilsat sukker. Lad dem svale. Skold og smut imens mandlerne. Kom en smuttet mandel i hver sveske i stedet for stenen.
  2. Creme: Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk majsstivelse i. Bring fløden i kog med de udskrabede vaniljekorn samt vaniljestangen. Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes. Hæld cremen tilbage i gryden og bring den i nærheden af kogepunktet – den må ikke koge, så skiller den. Fisk vaniljestangen op. Pisk fløden til let skum.
  3. Top sveskerne op i en skål eller i portionsskåle.
  4. Kom cremen over og derpå letpisket flødeskum. Drys med revet chokolade på toppen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri