Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

FiskSupper
Muslingesuppe er en herlig spise – og nu, hvor man dyrker muslinger på liner, bliver de mere kødfulde og indeholder mindre ”grus”, end når de skrabes fra havbunden. Følg disse fire enkle trin, og sæt nemt en fantastisk suppe på bordet.
Sådan gør du:
  1. Skrub og skyl muslingerne grundigt i flere hold koldt vand, fjern ”skægget” og kassér de muslinger, som ikke lukker sig ved et let bank i bordet.
  2. Sautér skalotteløgene blanke i en stor gryde med smør eller olivenolie og tilsæt vin, persillestilke og laurbærblad. Giv det et opkog og læg de rensede muslinger i gryden.
  3. Læg låg på og lad muslingerne dampe ved middelvarme, til de åbner sig – det tager 5-10 min. Tag evt. åbne muslinger op undervejs – og fortsæt så dampningen, til alle har åbnet sig. Muslinger, der ikke åbner sig efter 10 min., skal kasseres! Tag muslingerne ud af skallerne (gem evt. nogle skaller til pynt).
  4. Sautér grønsagerne blanke i en gryde med smør eller olie og tilsæt hvidløg og evt. safran, karry eller tomatpuré. Rør rundt og tilsæt den siede suppe samt bouillon. Giv det et opkog under omrøring og tilsæt fløde. Kog suppen igennem, tilsæt persille og smag til med salt og peber.
  5. Læg muslingerne i suppen og servér den i varme, dybe tallerkner med brød til.
Tips!
Muslinger og suppe kan forberedes og sættes på køl. Varm suppen igennem, og vent med at tilsætte muslingerne til sidste øjeblik. De bliver nemlig kedelige og gummiagtige, hvis de får for meget varme.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri