Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. (12 stk.)
  2. Pisk 2 æggeblommer godt med 25 g sukker.
  3. Bland 75 g mel (1¼ dl) med 2 tsk bagepulver, 1 tsk vaniljesukker og 40 g søde- og bagemiddel, f.eks. Perfect Fit eller Atwel.
  4. Sigt melblandingen i æggene under piskning.
  5. Tilsæt 2 spsk flydende margarine, ½ dl mælk med højst 0,7 % fedt, 100 g mysli med højst 13 g sukkerarter, højst 7 g fedt og mindst 8 g kostfibre.
  6. Pisk 2 æggehvider stive og fold dem forsigtigt i dejen med let hånd.
  7. Fordél dejen i 12 muffinforme. Bag kagerne på midterste rille ved 200 grader i ca. 12 min.
  8. Rør 50 g abrikos- eller hybenmarmelade uden tilsat sukker med 1 spsk citronsaft.
  9. Fordél marmeladeblandingen over muffins og lad dem bage i yderlige ca. 3 min.
  10. Servér muffins til kaffe eller te.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra „Fuldkorn – der frister”, udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge