Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Napoleonskage med valnøddecreme og rabarber
(4-6 personer)
Arbejdstid: 45 min.
Bage/stegetid: 40 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
Fyld:
75 g sukker
Creme:
50 g sukker
1 knsp natron
Glasur:
125 g flormelis
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Vend rabarberne sammen med sukker blandet med appelsinskal eller vanilje, bred dem ud i et ovnfast fad foret med bagepapir. Dæk dem løst med stanniol og bag dem i ovnen i 18-20 min. – til de er møre, men ikke udkogte.
  3. Skru op til 225 grader. Rul pladerne ud, så de er ca. 30 cm lange. Prik dem med en gaffel og bag dem gyldne og sprøde (ca. 15 min.). Læg dem til afkøling på en rist.
  4. Smelt sukker til gylden karamel på en pande. Tilsæt natron og valnødder og lad det boble op. Hæld det ud på et stykke bagepapir og lad det afkøle. Pisk fløden til skum. Hak valnøddekaramellen groft med en kniv og vend den i flødeskummet.
  5. Læg 2 bunde sammen med valnøddecreme og afdryppede rabarber. Pynt den sidste bund med glasur rørt af flormelis og rabarbersaft og læg den ovenpå. Skær kagerne ud i aflange stykker med en skarp, takket kniv.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge