Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekager
Græskar kan bruges til andet end uhyggelige græskarlygter. De kan nemlig forvandles til denne lækre pizza.
Nem og lækker græskarpizza
4 personer
Græskarpizza
Arbejdstid: 45 min.
Bagetid: 1¼ time.
Pizzadej:
25 g gær
1 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
150 g durummel
150 g hvedemel
Græskarcreme:
2 spsk. olivenolie
Fyld:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Pizzadej: Opløs gæren i vandet i en stor skål. Tilsæt olie, salt, durummel og det meste af hvedemelet, og ælt dejen. Tilsæt løbende mere mel, indtil dejen er blød og elastisk og lige akkurat slipper fingrene.
  2. Lad dejen hæve tildækket i 45 min.
  3. Græskarcreme: Halvér græskarret, og fjern kernerne. Skær det i kvarter, læg dem på en bageplade, og bag dem med skræl ved 200 grader i ca. 45 min., til de helt møre. Læg 2 upillede fed hvidløg på bagepladen, og bag dem med.
  4. Skrab græskarkødet ud med en ske. Pres kødet ud af hvidløgene, og blend begge dele med olie til blød creme. Tilsæt evt. lidt vand, hvis cremen er meget tør. Smag til med salt.
  5. Pizzaer: Tænd ovnen på 220 grader.
  6. Rul dejen ud til 2 store cirkler, og læg dem på hvert sit stykke bagepapir.
  7. Smør græskarcreme ud på pizzaerne. Drys halve tomater og groftrevet parmesan jævnt over bundende.
  8. Bag pizzaerne – én ad gangen – i 12-15 min., eller til de er gyldentbrune i kanten.
  9. Drys med friske basilikumblade, og servér straks, evt. med en skål salat.
Velbekomme!
Foto: Maria P/Opskrift:Christine Bille Nielsen
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri