Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader. Rør smør og sukker blødt med en håndmikser.
  2. Del æggene og pisk æggeblommerne i sukkermassen. Tilsæt fintrevet appelsinskal og appelsinsaft.
  3. Sigt mel og bagepulver sammen, tilsæt salt og vend det i dejen.
  4. Bred dejen ud i bunden af en bradepande (24 x 30 cm) foret med bagepapir.
  5. Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i. Pisk, til det bliver en blank og glat marengs.
  6. Bred det over kagedejen og drys med grofthakkede nødder. Bag kagen midt i ovnen i 30 min.
  7. Løft kagen ud af formen ved hjælp af bagepapiret og del den i 14-16 snitter. Lad dem afkøle på en rist.
Tips!
Erstat evt. appelsin med citron eller lime. Erstat evt. nødder med kokosmel.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri