Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Blend eller hak hasselnødderne fint og kom dem i en skål.
  2. Blend grønsagerne eller hak dem fint.
  3. Rør æg, rasp og kartoffelmel i sammen med løg og krydderier.
  4. Lad farsen hvile ca. 20 min.
  5. Steg 10 små frikadeller på en pande i olie ca. 5 min på hver side ved svag varme, til de er lysebrune og sprøde.
  6. Rødbedesalat: Skær kogte rødbeder i tern, evt. på et stykke bagepapir.
  7. Rør en dressing af syrnet fløde, sennep, hvidløg, skalotteløg og persille og vend den sammen med rødbederne.
  8. Smag salaten til med salt og peber.
  9. Servér nøddefrikadellerne med rødbedesalat og pynt med salat og kæmpekapers.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri